Alternatur

Vadehavet i poesi og musik

Velkommen til Alternatur!
- Et soundtrack til Vadehavets vidunderlige natur.
Musikken kan
afspilles her på siden eller downloades gratis til din computer, smartphone, tablet eller mp3-afspiller.
God fornøjelse!

Jeppe, Kennet, Mads, Jesper og Casper

 

Bag om Alternatur


I firserne så vi DR Derude i fjernsynet. Der var smukke naturbilleder fra det ganske danske land, Søren Ryge fortalte historier, og Palle Mikkelborg spillede trompet. Det var under DRs TV-monopol, så de tog sig god tid. Der var nemlig mange historier, der skulle fortælles.


ALTERNATUR tager tråden op og portrætterer Vadehavets natur og kultur gennem en række stemningsfyldte lydkollager, der forener musik, poesi og 'field recordings' fra naturen. Værkerne søger bagom det umiddelbart sanselige og dyrker den emotionelle og æstetiske oplevelse af naturen og dens væsen.

Det hele startede i februar 2014, da vi mødtes en forlænget weekend i Musikkens Hus i Sønderho på Fanø. Vi havde medbragt instrumenter, optageudstyr, kameraer, notesblokke og rødvin fra fastlandet. Gåturene ved stranden og nætterne blev lange, og med hjem havde vi fire dage senere et kartotek af lyde, melodier, stemninger, skitser, manuskripter, billeder, videoer og ideer. Et halvt års redigering senere har i så Alternatur - Vadehavet i Poesi og Musik.

Værkerne kan afspilles direkte på denne side eller downloades og afspilles, når du ønsker det - fra computeren, mp3-afspilleren, tablets eller en smart phone.

Ledsaget af stemningsfulde billeder kan værkerne høres på stereoanlægget hjemme i stuen, men I opfordres til at opleve værkerne med gode høretelefoner, hvor de er blevet til og hører hjemme - nemlig ude i naturen. En Alternatur tager op til en time og kan opleves, hvor end det skal være i al slags vejr.

Vi ønsker jer alle en god fornøjelse

Jeppe, Kennet, Mads, Jesper og Casper


Kontakt:

Navn *
Navn